Saya juga sediakan perkhidmatan percuma menghantar cerita baru kat blog ni terus ke email rakan2.

Awal Ashaari Lamar Scha Al-Yahya Di Set Propaganza LIVE! ... SURPRISE SIOT

 
 
Pelakon dan Pengacara, Awal Ashaari telah membuat kejutan dengan melamar kekasihnya Scha Al-Yahya untuk dijadikan isteri dalam set Propaganza yang disiarkan secara langsung di Astro Ria tengah hari tadi. (VIDEO)
Ketika melamar Scha Al-Yahya, Awal Ashaari turut menghadiahkan sebentuk cincin berlian, sejambak bunga ros dan patung beruang sebesar manusia.
Scha Al-Yahya yang terkejut dengan tindakan spontan Awal itu dengan sebak terus menerima lamaran berkenaan.
Awal memberitahu dia sudah lama menunggu hari sesuai untuk melamar Scha dan hari ini iaitu 25 Mac merupakan tarikh sesuai kerana ianya merupakan tarikh ulang tahun percintaan mereka yang ke dua tahun enam bulan.
Walaubagaimanapun mereka bakal mengumumkan tarikh pertunangan dan kahwinan mereka dalam sidang media yang akan berlangsung di Flora Cafe, jam 3 petang, pada 27 Mac ini.
Sama sekali tidak dirancang, pasangan selebriti tersebut muncul dalam program hiburan berkenaan sebagai tetamu jemputan.
Dikemudikan oleh Reza Mohamad dan Marsha Milan Londoh, Propaganza merupakan program hiburan yang memaparkan pelbagai cerita menarik mengenai selebriti tanah air.
Propaganza bersiaran setiap Ahad di Astro Ria (saluran 104) jam 12 tengah hari bermula sejak 18 Mac lalu.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...