Saya juga sediakan perkhidmatan percuma menghantar cerita baru kat blog ni terus ke email rakan2.

Blog rasmi saya : Neelofa

Ikutti lah kisah saya di blog saya ni, walaupun baru tapi saya mengharapkan sokongan anda.

11 comments:

  1. terima kasih, selalulah jenguk ke sini

    ReplyDelete
  2. mcm mane nak join bnda nie ye..

    ReplyDelete
  3. Salam,neelofa...selamat datang ke dunia blogging :)

    ReplyDelete
  4. ermmm...blog je pun

    ReplyDelete
  5. Hi neelofa... Salam kenalan dari saya wan dari s'pore. Haf a nice day ;)

    ReplyDelete
  6. So apa jadi dengan laman web u yang baru menerusi wix tu ehh? Kan situ pun leh berblog? Neelofa heels punya blog ada lagi ke?

    www.hasrulhassan.com

    ReplyDelete
  7. salam lofa love u forever n ever..huhu klu tgok comel. klu renung peh lawa jugak lofa ni.. klu d pkir kn klu la aku dapat kawen. hahaha gurau jek,gudluck lofa..sy akn sokong lofa selama nya.. bye.

    ReplyDelete
  8. yeke ni blog neelofa yg real?...

    http://www.hasrulhassan.com/2012/03/sorry-lofa-takde-blog-neelofa.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+bangku_kosong+%28HASRULHASSAN.COM%E2%84%A2%29

    ReplyDelete
  9. http://www.ump.edu.my/sayangump/index.php?userid=TB15085

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...