Saya juga sediakan perkhidmatan percuma menghantar cerita baru kat blog ni terus ke email rakan2.

Kad Kahwin Yusry Dan Lisa Surihani Sangat Simple And Sweet

 
 
Sangat simple dan sangat sweet. Itu perkataan yang terkeluar daripada mulut kami apabila melihat kad kahwin Yusry dan Lisa Surihani. Kami respek sangat dengan pilihan mereka berdua kerana bukan senang untuk memilih kad yang simple kerana taraf selebriti yang dimiliki. Anda berdua memang sangat awesome.
Bagi kami, kad kahwin tak perlulah nak over the limit sangat. Bukan orang simpan pun. Kang tak pasal-pasal banyak bajet lari sebab harga kad kahwin sekeping dah RM1. Tak gitu? Moga-moga kesimplean Yusry dan Lisa menjadi ikutan orang ramai di luar sana nanti.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...