Saya juga sediakan perkhidmatan percuma menghantar cerita baru kat blog ni terus ke email rakan2.

GAMBAR RANJANG ISTERI HATTAN PUNCA CERAI

 
 
Terkejut juga dengar berita perkahwinan penyanyi Hattan yang baru berusia 2bulan kini sudah tiba di penghujungnya… Aik kejap je? Cerita panas  mengatakan,punca penceraian Hattan dan isteri barunya itu kerana gambar ranjang isterinya itu… Oh mungkin betul juga ya,kalau terjadi kepada kita pun,mungkin kita buat keputusan yang sama juga kan..
 
Sebaik baiknya lah kan,selidik dulu siapa bakal pasangan kita,detail…. Nie main kawin kawin umpama masa bebudak dulu,main kawin kawin pengantin bawah pokok kelapa..
 
Menurut seorang pengguna forum hiburan, Farah Asyikin sebenarnya mempunyai banyak masalah sebelum berkahwin dengan Hattan lagi.
Dikhabarkan, isteri baru Hattan ni pernah berhutang dengan seseorang dalam jumlah yang banyak. Tidak cukup disitu, dia turut dituduh pernah menggugurkan kandungan hasil hubungan sulitnya bersama kekasih ketika berada di Indonesia. Dan kini, masih tidak dapat dipastikan apakah yang menjadi punca perceraian mereka berdua.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...