Saya juga sediakan perkhidmatan percuma menghantar cerita baru kat blog ni terus ke email rakan2.

Filem Hantu Bonceng Mempersendakan Agama Islam?


filem hantu bonceng

 
citer ni banyak hina agama islam..wat lawak x beringat..main-main ngan azan..g masjid pakai baju death note yg ade lambang salib tu..ada scene mengucap xhabis..agak2 la wat lawak pown..aku terasa ngan citer ni..sal x sensitif ngan agama ISLAM,tambah2 lagi pelakon dan pengarah nya org ISLAM…ada ke bogel depan hantu kalu jumpe..ni tahyul ****w name nya..org baca la ayat kursi ke hape..nt jawab la esok2 kat akhirat…time tu baru tau lawak ke x..
 
Ada betul jugak katanya. Mungkin lawak yang digunakan keterlaluan dan secara tak langsung mempersendakan hukum Islam. Apa pendapat anda yang sudah menonton filem ini?

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...