Saya juga sediakan perkhidmatan percuma menghantar cerita baru kat blog ni terus ke email rakan2.

Gambar - Kad Hari Raya Datuk Siti Nurhaliza .. mak aiiii

Dah lama rasanya tak merasa dapat kad raya. Bila tengok kad raya Datuk Siti Nurhaliza nie, terasa macam best pulak kalau dapat. Rasa-rasa sudi ke tak Datuk Siti hantar satu kepada diri ini? Nak simpan buat koleksi.
 
kad raya datuk siti
kad raya datuk siti
Korang ada hantar lagi ke kad raya? Ke sekadar SMS atau buat ucapan ikut Facebook je? Ce citer ce citer.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...