Saya juga sediakan perkhidmatan percuma menghantar cerita baru kat blog ni terus ke email rakan2.

Raksasa Laut 55 Kaki Ditemui Di China!- Satu Penemuan Baru Di Dunia!

monster sea Raksasa Laut 55 Kaki Ditemui Di China!  Satu Penemuan Baru Di Dunia!
Sea Monster @ Raksasa Laut
 
Semasa membuka website Yahoo.Com tadi,terperasan ada perkataan Sea Monster dibahagian "Trending Now".Entah apa yang dimaksudkan Sea Monster ini.Ingatkan filem baru ke apa,rupanya-rupanya ada penemuan baru di China.
 
Bangkai 'Raksasa laut' berukuran 55 kaki telah dijumpai dihanyutkan sehingga di pantai di China. Makhluk yang sudah berkeadaan  reput teruk itu  tidak boleh dikenal pasti dan menurut laporan juga Sea Monster ini sekurang-kurangnya seberat 4.5 tan.
 
Agak-agaknya Sea Monster ini datang dari mana?dan apa sebenarnya Sea Monster ini?Dah macam Sea Monster macam dalam anime One Piece je…hehe..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...